07.01.2022

СРЕЌНИ ПРАЗНИЦИ

Почитувани

Регулаторна комисија за домување Ви ги честита Божиќните празници и Ви посакува среќна и успешна нова година!

  15.10.2021

ИЗМЕНИТЕ ВО ЗАКОНОТ ЗА ДОМУВАЊЕ, КВАЛИТЕТНА, ЕФИКАСНА И ЕФЕКТИВНА ИНСПЕКЦИСКА СЛУЖБА, ЕЛИМИНИРАЊЕ НА НЕЛОЈАЛНАТА КОНКУРЕНЦИЈА, ПРИОРИТЕТ ЗА ДОМУВАЊЕТО И ПОДОБРУВАЊЕ НА УСЛУГИТЕ ЗА ГРАЃАНИТЕ

Претседателот на Регулаторната комисија за домување м-р Зоран Маџовски оствари работна средба со Претседателот на Групацијата за домување при Стопанската комора на Република Северна Македонија г-дин Васе Самараков. 

...

повеќе...
  29.07.2021

Состанок со инспекорот за домување на Општина Центар, Марјан Зиков.

Во рамките на активностите на Регулаторната комисија за домување, денес во седиштето на комисијата одржав состанок со инспекорот за домување на Општина Центар, Марјан Зиков.

Тема на состанокот беше заедничка соработка и активности со цел...

повеќе...
  18.07.2021

ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА РЕГУЛАТОРНАТА КОМИСИЈА ЗА ДОМУВАЊЕ, М-Р ЗОРАН МАЏОВСКИ ВО ПОСЕТА НА ОПШТИНА КРИВА ПАЛАНКА

На ден 13 јули 2021, градоначалникот на Општина Крива Паланка, Борјанчо Мицевски  имаше работна средба со претседателот на Регулаторната комисија за домување, м-р Зоран Маџовски.

На состанокот се разговарше за можноста за регистрирање на...

повеќе...