09.02.2024

РЕГУЛАТОРНА КОМИСИЈА ЗА ДОМУВАЊЕ - СТАНАРИТЕ СО ПОДЕЛЕНИ МИСЛЕЊА ЗА КВАЛИТЕТОТ НА СТАНБЕНИТЕ СЕРВИСИ

  18.12.2023

РКД Ви посакува среќни Новогодишни и Божиќни празници

  14.11.2023

“НАСОКИ ВО ВРСКА СО ВРШЕЊЕ НА ДЕЈНОСТИТЕ НА УПРАВУВАЊЕ СО СТАНБЕНИТЕ ЗГРАДИ”  

ВИДОВИ НА ОБЈЕКТИ ЗА ДОМУВАЊЕ

  1. СТАНБЕНИ ЗГРАДИ;
  2. СТАНБЕНО-ДЕЛОВНИ ЗГРАДИ И
  3. ДЕЛОВНО-СТАНБЕНИ ЗГРАДИ

ОБЈЕКТИТЕ ЗА ДОМУВАЊЕ СЕ СОСТОЈАТ ОД:

1...

повеќе...
  14.11.2023

Граѓаните најчесто се жалат на користењето на средства од Резервниот фонд и комуникацијата со управителите на станбен и деловен простор

Работењето на управителите со станбен и деловен простор во однос на користењето на средствата од резервниот фонд, начинот на одржување на заедничките делови во колективние згради и комуникацијата со граѓаните чии услуги ги вршат се најчеститe...

повеќе...