31.05.2022

Средба со првиот Претседател на Регулаторната комисија за домување, г-дин Душко Кадиевски.

Претседателот на Регулаторната комисија за домување М-р Зоран Маџовски, на Г-дин Кадиевски му врачи БЛАГОДАРНИЦА за посебни заслуги како ПРВ Претседател на Регулаторната комисија за домување.

...

повеќе...
  09.05.2022

Настап на претседателот на Регулаторна Комисија за Домување на МРТВ во утринската програма

  31.03.2022

Соопштение од Регулаторната комисија за домување

Регулаторната комисија за домување, им соопштува на граѓаните дека на територија на општините на Град Скопје се појавуваат понуди за управување со станбени објекти од извесна...

повеќе...
  29.03.2022

СООПШТЕНИЕ

Регулаторната комисија за домување, им соопштува на граѓаните  дека на територијата на општините на Град Скопје се појавуваат понуди за управување со стамбени објекти од фирмата ГРЕЕН КЛИН ДООЕЛ Скопје, која НЕ ПОСЕДУВА лиценца за вршење...

повеќе...