Дали е дозволено отворање на амбуланта во станбена зграда без согласност од станарите?

За порталот „Само Прашај“ на прашањето „Дали е дозволено отворање на амбуланта во станбена зграда без согласност од станарите?“ одговара Сеат Личина.