Регистар на управители

Листа на сите лиценцирани управители со станбени објекти во Р. Македонија.

Овде можете да го одберете идниот управител со Вашиот станбен објект за колективно домување, да го коментирате или да го оцените нивното работење.  

АП СЕРВИС 22

Антонио Наковски
Ул.Благој Ѓорев бр.93/1 локал 5, Велес
077/663-705

Коментари: 0

РЕСПЕКТ 2011

Борче Трајчески
Ул.Наум Охридски бр.5-7 , Охрид
076/210-789

Коментари: 0

ВАШ СЕРВИС

Татјана Николиќ
Бул.Асном бр.56/9, Аеродром, Скопје
076/302-732

Коментари: 0

ПРОКЛУЧ-И ИГОР

Игор Александров
Бул.Партизански Одреди бр.3/3 , Скопје
078/332-900

Коментари: 0

ДОМКО 2022

Александар Паскоски
Ул.Кеј Македонија бр.26А, Охрид
070/212 274

Коментари: 0

САФЕ АККОУНТИНГ

Фикрет Селмани
Ул.Благоја Тоска бр.41/А 07 , Тетово
071/346 038

Коментари: 0

КЛИН ТИМ 2018

Гордана Богданоска
Ул.“Галичица“ бр.4, Охрид
070/246-414
078/576863

Коментари: 0

ПРОКЛИН

Генци Фејзи
Ул“Димитар Влахов“ бр.22, Гостивар
078/209-666

Коментари: 0

ТЕХНО ХИГИЕНА

Стојчо Стојменов
Ул.“8-ми Март“бр.17, Струмица
076/440-780

Коментари: 0

ФАСИЛИТИ МЕНАЏМЕНТ УСЛУГИ

Kone Konev
Ул.„Филип Втори Македонски„ бр.3, кат3, Скопје
078/474-462

Коментари: 0

MAB Gradba

МАБ ГРАДБА

Александар Михајловиќ
Ул.Иван Козаров бр.24/1лок.42 Кисела Вода, Скопје
075/791 025

Коментари: 0

Д И П ТУРИЗАМ

Петар Стојковиќ
Ул.Бошко Буха бр.26/14 , Куманово
078/916 000

Коментари: 0

СЕ КЛУБ ФАСИЛИТИ МЕНАЏМЕНТ СЕРВИС

Ирфан Ашчиоглу
Ул.1615, бр.22, Аеродром , Скопје
070/962-008

Коментари: 0

БИС ОИЛ Подружница РЕЗИДЕНС СЕРВИС

Бејтула Селмани
Ул.1606 бр.2-3/21, Ѓорче Петров , Скопје
075/295873

Коментари: 0

ФРЕШ МЕНАГМЕНТ СЕРВИС

Фисник Сарачи
Ул.8-ми Септември бр.22, Дебар
078/299-959

Коментари: 0

СИТИ ХАУСИНГ

Јане Марковски
Ул.Васил Ѓоргов бр.22-3/33, Центар, Скопје
077/661-173

Коментари: 0

ДОМ ПЕРФЕКТ

Стефан Јовановски
Ул.Бранко Богдански бр.4/2-18, Куманово
076/880-989

Коментари: 0

РОЈАЛ7777

Емилија Цветковиќ
Ул.Ацо Борозански бр.5А, Куманово
076/290-690

Коментари: 0

КЛИНИНГ-СОЛУШНС

Милан Трајковски
Ул.Багдадска, бр.23, Карпош, Скопје
078/730-695

Коментари: 0

ПРОТОН

Александар Филиповски
Ул.”Карпошово Востание” бр.4- 3/1, Скопје
078/325-597

Коментари: 0