Регистар на управители

Листа на сите лиценцирани управители со станбени објекти во Р. Македонија.

Овде можете да го одберете идниот управител со Вашиот станбен објект за колективно домување, да го коментирате или да го оцените нивното работење.  

ПЕРПЕТУУМОБИЛЕ КЛИНИНГ

Мирослав Трајковски
Ул.”Перо Наков” бр.144 , Скопје
02/3109-993
078/301-660

Коментари: 0

АДОРА ФАСИЛИТИ МЕНАЏМЕНТ

Душко Чифлиганец
Ул.”Орце Николов” бр.182А-1/1 , Скопје
078/240-437
078/397-684

Коментари: 0

Urban Upravitel

УРБАН УПРАВИТЕЛ

Горјан Ангеловски
Ул.”Лондонска” бр.2 лок.10, Скопје
070/388-989

Коментари: 0

ЦЕНТРАЛ СИТИ БИЛДИНГ

Филип Жаков
Ул.”Илинденска” бр.41 , Скопје
078/442-100
078/281-712

Одземена лиценца

Коментари: 0

СКАЈ ЛАЈН ХОЛДИНГ

Оливер Велкоски
Бул.”Партизански одреди” бр.14 , Скопје
02/2611-258
070/205-540

ОДЗЕМЕНА ЛИЦЕНЦА

Коментари: 0

ВЕЛ-ДОМ

Далибор Трајковски
Ул.”Архиепископ Михаил” бр.13 , Велес
078/888-443
071/274-444
043/612-443

Продолжена Лиценца

Коментари: 0

ДОМАЛЕКС

Елена Димитровска
Ул.”Анкарска” бр.29А , Скопје
078/385-924

ОДЗЕМЕНА ЛИЦЕНЦА

Коментари: 0

ПААК СЕРВИС

Гордана Јанаќиевски
Ул.”Борис Кидрич” бр.2 лок.6, Кичево
078/254-526

Продолжена лиценца

Коментари: 0

КОЛЕКТИВ СОЛУШН ПОДРУЖНИЦА 2

Сашко Дончовски
Ул.”Димитар Влахов” бр.18 , Струмица
076/277-212

ОДЗЕМЕНА ЛИЦЕНЦА

Коментари: 0

С.Н СЕРВИЦЕ

Никола Субашевски 0
Бул.”1-ви Мај” бр.1 ,
078/813-030

Продолжена Лиценца

Коментари: 0

УРБАН ДОМ СЕРВИС

Филип Толески
Ул.”Лондонска” бр.2 лок.10 Скопје, Скопје
071/378-398

ОДЗЕМЕНА ЛИЦЕНЦА

Коментари: 0

ИН ДОМУВАЊЕ

Милена Сламкова Ефремовски
Бул.”Јане Сандански” бр.82/лок.37, Скопје
070/316-962

Обновена Лиценца

Коментари: 0

ИДЕАЛ ЛОГИСТИК

Блажо Ѓоргиевски
Ул.”Солидарност” бр.78, Штип
032/606-002
078/800-650

Продолжена Лиценца

Коментари: 0

ДОМ 365

Николче Трајкоски
Ул.”Методија Шаторов - Шарло” бр.7/1-5 , Скопје
078/286-858
071/242-644

ПРОДОЛЖЕНА ЛИЦЕНЦА

Коментари: 0

ХАНТЕРС

Гоце Тодоровски
ул.”Пандил Шишков” бр.22, Скопје
02/5514-234
070/205-038

Коментари: 0

СЕКЈУРИКОМ СЕРВИС

Волфганг Гампер
Елида Трајковска
Дејан Полизовски
Ул.”Никола Кљусев” бр.6 , Скопје
02/3297-520

ИСТЕЧЕНА ЛИЦЕНЦА

Коментари: 0

СТАНБЕН ДОМАР

Иљчо Петрески
Ул.”Октомвриска Револуција” бр.60/лок.3 , Куманово
070/307-840

Одземена Лиценца

Коментари: 0

ГРАДСКИ УПРАВИТЕЛ

Кирил Тасевски
Ул.”Бул.Кузман Јосифовски Питу” бр.28 лок.7, Скопје
02/6121-321
076/345-199

Коментари: 0

ХАБИДОМ

Милан Кузманов
Никола Парапунов бр.41, Макотекс, 1 кат, П.ФАХ 407, Скопје
02/3061-890

Продолжена лиценца

Коментари: 0

ЕМАГ

Чедомир Андовски
Бул.”Илинден” бр.138/1 , Скопје
075/376-660

Продолжена лиценца

Коментари: 0