Регистар на управители

Листа на сите лиценцирани управители со станбени објекти во Р. Македонија.

Овде можете да го одберете идниот управител со Вашиот станбен објект за колективно домување, да го коментирате или да го оцените нивното работење.  

ДОМКО 2022

Александар Паскоски
Ул.Кеј Македонија бр.26А, Охрид
070/212 274

Коментари: 0

САФЕ АККОУНТИНГ

Фикрет Селмани
Ул.Благоја Тоска бр.41/А 07 , Тетово
071/346 038

Коментари: 0

КЛИН ТИМ 2018

Гордана Богданоска
Ул.“Галичица“ бр.4, Охрид
070/246-414
078/576863

Обновена лиценца

Коментари: 0

ПРОКЛИН

Генци Фејзи
Ул“Димитар Влахов“ бр.22, Гостивар
078/209-666

Коментари: 0

ТЕХНО ХИГИЕНА

Стојчо Стојменов
Ул.“8-ми Март“бр.17, Струмица
076/440-780

Коментари: 0

ФАСИЛИТИ МЕНАЏМЕНТ УСЛУГИ

Kone Konev
Ул.„Филип Втори Македонски„ бр.3, кат3, Скопје
078/474-462

Коментари: 0

MAB Gradba

МАБ ГРАДБА

Александар Михајловиќ
Ул.Иван Козаров бр.24/1лок.42 Кисела Вода, Скопје
075/791 025

Коментари: 0

Д И П ТУРИЗАМ

Петар Стојковиќ
Ул.Бошко Буха бр.26/14 , Куманово
078/916 000

ОДЗЕМЕНА ЛИЦЕНЦА

Коментари: 0

СЕ КЛУБ ФАСИЛИТИ МЕНАЏМЕНТ СЕРВИС

Ирфан Ашчиоглу
Ул.1615, бр.22, Аеродром , Скопје
070/962-008

ОДЗЕМЕНА ЛИЦЕНЦА

Коментари: 0

БИС ОИЛ Подружница РЕЗИДЕНС СЕРВИС

Бејтула Селмани
Ул.1606 бр.2-3/21, Ѓорче Петров , Скопје
075/295873

Коментари: 0

ФРЕШ МЕНАГМЕНТ СЕРВИС

Фисник Сарачи
Ул.8-ми Септември бр.22, Дебар
078/299-959

Коментари: 0

СИТИ ХАУСИНГ

Јане Марковски
Ул.Васил Ѓоргов бр.22-3/33, Центар, Скопје
077/661-173

Коментари: 0

ДОМ ПЕРФЕКТ

Стефан Јовановски
Ул.Бранко Богдански бр.4/2-18, Куманово
076/880-989

Коментари: 0

РОЈАЛ7777

Емилија Цветковиќ
Ул.Ацо Борозански бр.5А, Куманово
076/290-690

Коментари: 0

КЛИНИНГ-СОЛУШНС

Милан Трајковски
Ул.Багдадска, бр.23, Карпош, Скопје
078/730-695

Коментари: 0

ПРОТОН

Александар Филиповски
Ул.”Карпошово Востание” бр.4- 3/1, Скопје
078/325-597

Коментари: 0

АЕРОДОМ

Бошко Петковски
Ирена Петковски
бул.”Јане Сандански” бр,25/3- 25, Скопје
078/253-625
074/607-557

Коментари: 0

ПРАЈМ СЕРВИС

Филип Костиќ
Ул.”Петар Драпшин” бр.19, Скопје
077/717-592

Коментари: 0

МОНТЕС

Јорданка Манчева
Ул.”Ленинова” бб,(ГТЦ /Глобал кат-1/лок.46), Струмица
078/443-922

Коментари: 0

OK SERVIS

Dejan Kanaçkoviq
Rr."Skupi" nr.3A, Скопје
070/276-418

Коментари: 0