Регулаторна комисија за домување денес во работна посета на општина Кичево.

Со градоначалникот Фатмир Дехари диснутиравме за Законот за домување, неговата примена и можностите што ги нуди за општините.

Голема благодарност на градоначалникот за искажаниот интерес и гостопримство. Реализиравме работна средба и со управителот со лиценца за домување ПААК Сервис, на која разговаравме за реалните состојби при примена на Законот за домување, можностите и потенцијалот во Кичево.