Shfrytëzimi i cookies

Çfarë janë cookies?

Cookies janë skedarë të vegjël teksti që ruhen në kompjuterin ose telefonin tuaj celular nga faqet e internetit që vizitoni. Këta skedarë teksti mund të lexohen nga faqet e internetit që vizitoni dhe të ndihmojnë në identifikimin tuaj kur rihapni faqen e internetit. Këto skedarë teksti mund të jenë "të përhershëm" ose "të përkohshëm". Cookies të përhershme mbeten në kompjuterin tuaj kur fikni shfletuesin (ju dilni jashtë linje), ndërsa ato të përkohshme fshihen sapo mbyllni shfletuesin.

Cookies përdoren për një sërë qëllimesh, të tilla si për të kujtuar aktivitetet dhe preferencat tuaja (përfshirjet, preferencat gjuhësore, madhësinë e shkronjave ose mënyrën se si shfaqet faqja juaj), për të ofruar përmbajtje të personalizuar / të personalizuar në faqen e internetit dhe për të shfaqur historinë e saj të navigimit.

.

Pse përdorim cookies?

Ne përdorim cookies në këtë faqe interneti për arsyet e mëposhtme:

  • Për funksionimin teknik të faqes në internet;
  • Për mbledhjen e të dhënave statistikore agregate dhe anonime;
  • Për të kujtuar preferencat tuaja për mënyrën se si shfaqet faqja (preferencat për parametrat e ekranit), të tilla si kontrasti i ngjyrave ose madhësia e shkronjave;
  • Për t'ju kujtuar / kujtuar, a jeni dakord (ose nuk jeni dakord) me përdorimin tonë të cookies në këtë faqe interneti.

Kur vizitoni faqen tonë të internetit, ne mund të mbledhim disa të dhëna nga kërkimi juaj, si adresa IP, përmbajtja e faqes së internetit të RKD-së që keni vizituar, kur e keni vizituar atë dhe nga cila faqe interneti jeni ridrejtuar.

Kur vizitoni faqen tonë të internetit, ne përdorim një shërbim Google Analytics të palëve të treta për të mbledhur informacione standarde të aksesit dhe detaje të sjelljes së vizitorëve, por në një mënyrë që askush nuk mund ta identifikojë dhe as Google nuk lejohet të zbulojë identitetin e atyre që e kanë vizituar. faqen tonë të internetit.

Çfarë lloj cookie përdorim?

Ne përdorim cookie të vazhdueshme, të cilat kujtojnë kërkimin/sesionin kur përdoruesi mbyll shfletuesin, për të ruajtur statusin e përdoruesit.

A mund të fshini ose kontrolloni cookies?

Informacioni i cookies nuk përdoret për identifikimin tuaj personal. Pranimi i këtyre cookies nuk është i nevojshëm për funksionimin e faqes së internetit, por ato do t'ju ofrojnë një përvojë më të mirë kërkimi. Nëse i dëshironi këto cookie, mund t'i fshini ose t'i bllokoni, por nëse i dëshironi, disa veçori të kësaj faqe interneti mund të mos funksionojnë siç duhet.

Ju mund të fshini të gjitha skedarët e personalizimit që janë tashmë në kompjuterin tuaj dhe mund të konfiguroni shumicën e shfletuesve për t'i parandaluar ato. Nëse e bëni këtë, mund t'ju duhet të rregulloni manualisht preferencat tuaja sa herë që vizitoni një faqe interneti dhe disa shërbime dhe funksionalitete gjithashtu mund të mos funksionojnë.

Kjo politikë e privatësisë ofron informacion të përgjithshëm në lidhje me përpunimin e të dhënave personale kur vizitoni faqen tonë të internetit dhe/ose përdorni ndonjë nga shërbimet tona administrative nëpërmjet saj. Ne mbledhim vetëm ato të dhëna personale që janë të nevojshme për të përmbushur detyrat dhe kompetencat tona ligjore.