29.07.2021

Состанок со инспекорот за домување на Општина Центар, Марјан Зиков.

Во рамките на активностите на Регулаторната комисија за домување, денес во седиштето на комисијата одржав состанок со инспекорот за домување на Општина Центар, Марјан Зиков.

Тема на состанокот беше заедничка соработка и активности со цел...

повеќе...
  18.07.2021

ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА РЕГУЛАТОРНАТА КОМИСИЈА ЗА ДОМУВАЊЕ, М-Р ЗОРАН МАЏОВСКИ ВО ПОСЕТА НА ОПШТИНА КРИВА ПАЛАНКА

На ден 13 јули 2021, градоначалникот на Општина Крива Паланка, Борјанчо Мицевски  имаше работна средба со претседателот на Регулаторната комисија за домување, м-р Зоран Маџовски.

На состанокот се разговарше за можноста за регистрирање на...

повеќе...