Регистар на управители

Листа на сите лиценцирани управители со станбени објекти во Р. Македонија.

Овде можете да го одберете идниот управител со Вашиот станбен објект за колективно домување, да го коментирате или да го оцените нивното работење.  

ДАРБО ГРУП

Даниела Божиновска
Ул.29-ти Ноември бр.93 , Тетово
070/389-039

Коментари: 0

РОЈАЛ СОЛУТИОНС – Подружница УПРАВИТЕЛ ПЛУС

Миле Огњаноски
Ул.Вера Циривири Трена бр.25, Скопје
ул.Роза Луксембург бр.6/2 , Скопје
078/440-086
02/3101-818

Коментари: 0

СТАНБЕН УПРАВИТЕЛ

Лефко Лазаревски
Ул.Наум Наумовски Борче бр.87-Л1, Скопје
078/202-362
02/6147-900

Коментари: 0

ТАУ ЦЕТИ

Томи Маџар
Ул.Бледски Договор бр.3/2-3 , Скопје
077/867-688
02/6148048

Коментари: 0

МЕБО 2012

Златко Наумоски
Ул.Бул.Туристичка Бр.2-А/6 , Охрид
078/842-419

Коментари: 0

ВИРТУС ЕЛИАС

Боро Цветковски
Ул.Брадфордска бр.2 , Скопје
02/6111 400

Коментари: 0

БАРБИР

Сања Живкова
Ул.Иво Лола Рибар бр.85, Штип
032/399-917

Коментари: 0

ЛИБРА КОНСАЛТИНГ

Тања Марковска
Ул.Божидар Аџија бр.1/1-1, Скопје
02/6143-236
078/346-335

Коментари: 0

ХАУСМАЈСТОР ДОМУВАЊЕ

ХАУСМАЈСТОР ДОМУВАЊЕ

Владимир Киселички
Ул.Бул.Партизански Одреди бр.97/12, Скопје
02/3123 312
071/200-166

Коментари: 0

Р.С БОБИ 99

Р.С БОБИ 99

Славчо Ристески
Ул.Херој Карпош бр.3/1 локал 1 П-фах 236, Прилеп
075/725-402

Коментари: 0

Hauz Majstor Plus Skopje

ХАУЗ МАЈСТОР ПЛУС

Васе Самараков
Ул.Митрополит Теодосиј Гологанов бр.15, Скопје
02/3120 222
070/398-788

Коментари: 0

ДОМ СЕРВИС

Татјана Николиќ
Бул.Јане Сандански бр.11-1/24 , Скопје
071/230-881

Коментари: 0

УРБАН СОЛИТЕР

Менде Атанаскоски
Ул.Димитар Влахов бр.14 , Охрид
046/264-801
076/278-702

Коментари: 0

ВАШ ЕКО ДОМ УПРАВИТЕЛ

Тони Ацев
Ул.Бул.Партизански Одреди бр.37/К2 -мезанин , Скопје
02/6136 769

Коментари: 0

СТАНБЕН СЕРВИС- БИЗНИС ЦЕНТАР

Јанкуловски Влатко
бул.”Кузман Јосифовски Питу” бр.30/3-7, Скопје
02/6136 783
078/364-710

Коментари: 0

ИНКОМ ИНЖЕНЕРИНГ ДООЕЛ извоз-увоз Скопје

Икономов Ангел
Ул.Бул.Јане Сандански бр.70/2, Скопје
071/298-957
02/2450-512

Коментари: 0