Регистар на управители

Листа на сите лиценцирани управители со станбени објекти во Р. Македонија.

Овде можете да го одберете идниот управител со Вашиот станбен објект за колективно домување, да го коментирате или да го оцените нивното работење.  

ДОМ 365

Николче Трајкоски
Ул.”Методија Шаторов - Шарло” бр.7/1-5 , Скопје
078/286-858
071/242-644

Коментари: 0

ТЕХНО ХИГИЕНА

Стојчо Стојменов
Ул.”8-ми Март” бр.17, Струмица
076/440-780

Коментари: 0

ХАНТЕРС

Гоце Тодоровски
ул.”Багдадска” бр.18-1 , Скопје
02/5514-234
070/205-038

Коментари: 0

СЕКЈУРИКОМ СЕРВИС

Волфганг Гампер
Елида Трајковска
Дејан Полизовски
Ул.”Никола Кљусев” бр.6 , Скопје
02/3297-520

Коментари: 0

СТАНБЕН ДОМАР

Иљчо Петрески
Ул.”Октомвриска Револуција” бр.60/лок.3 , Куманово
070/307-840

Коментари: 0

ПРОЦЛЕАН

Генц Фејзи
ул.”Димитар Влахов” бр.22, Гостивар
078/209-666

Коментари: 0

ЦЕНТРАЛ СИТИ ИНВЕСТМЕНТ ГРУП

Филип Жаков
Ул.”Димитрие Чуповски” бр.7/2- 16 , Скопје
02/3126-264
078/442-100

Коментари: 0

ГРАДСКИ УПРАВИТЕЛ

Наташа Савевска
Бул.”АСНОМ” бр.154, Скопје
02/6121-321
075/204-720
078/204-722

Коментари: 0

ХАБИДОМ

Милан Кузманов
Никола Парапунов бр.41, Макотекс, 1 кат, П.ФАХ 407, Скопје
02/3061-890

Коментари: 0

ФАСИЛИТИ МЕНАЏМЕНТ СЕРВИЦЕС

Кире Конев
Ул.”Филип Втори Македонски” бр.3 кат 3 , Скопје
02/3222-246
078/389-483

Коментари: 0

ЕМАГ

Чедомир Андовски
Бул.”Илинден” бр.138/1 , Скопје
075/376-660

Коментари: 0

ПАРК ХОМЕ АПТ

Сашо Лазаревски
Ул.”1732” бр,4 , Скопје
075/448-040

Коментари: 0

АНДОТЕХ

Славче Андовски
Ул.15 бр.27 Јурумлери , Скопје
070/281-603
071/382-024

Коментари: 0

УРБАН КОМФОРТ

Марко Марковски
Бул.Јане Сандански бр.12/6-31 , Скопје
075/428-322
02/616-3623

Коментари: 0

ПРОЕКТ 42

Роберт Станојковски
Ул.Илинденска, бр. 40-1, Куманово
075/759-359
031/550-830

Коментари: 0

ЛАУТУС ЕКО - ТИМ

Катерина Симоновска
Ул.Иван Милутоновиќ бр.4 , Куманово
078/908-228

Коментари: 0

КАЛИГУЛА ГРУП

Тони Петрович
Ул.Доне Божинов бр.30-7, Куманово
075/370-120

Коментари: 0

ТРИАНГЛ ЗИН

Жарко Стаменков
Бул.Дванаесетта Македонска бригада бр.60А , Скопје
02/3070 400
070/300-708

Коментари: 0

ДАРБО ГРУП

Даниела Божиновска
Ул.29-ти Ноември бр.93 , Тетово
070/389-039

Коментари: 0

РОЈАЛ СОЛУТИОНС – Подружница УПРАВИТЕЛ ПЛУС

Миле Огњаноски
Ул.Вера Циривири Трена бр.25, Скопје
ул.Роза Луксембург бр.6/2 , Скопје
078/440-086
02/3101-818

Коментари: 0