Регистар на управители

Листа на сите лиценцирани управители со станбени објекти во Р. Македонија.

Овде можете да го одберете идниот управител со Вашиот станбен објект за колективно домување, да го коментирате или да го оцените нивното работење.  

ПЕРПЕТУУМОБИЛЕ КЛИНИНГ

Дејан Костов
Ул.”Перо Наков” бр.144 , Скопје
02/3109-993
078/301-660

Коментари: 0

АДОРА ФАСИЛИТИ МЕНАЏМЕНТ

Душко Чифлиганец
Ул.”Орце Николов” бр.182А-1/1 , Скопје
078/240-437

Коментари: 0

ЕКСПРЕС ЧИСТО

Димитар Ѓоргиев
Ул.”Моински Пат” бр.100Д, Гевгелија
070/899-636

Коментари: 0

УРБАН УПРАВИТЕЛ

Горјан Ангеловски
Ул.”Лондонска” бр.2 лок.10, Скопје
070/388-989

Коментари: 0

ЦЕНТРАЛ СИТИ БИЛДИНГ

Филип Жаков
Ул.”Димитрие Чуповски” бр.7/2- 16, Скопје
02/3126-264

Коментари: 0

КЛИН ТИМ 2018

Гордана Боздоганоска
Ул.”Галичица” бр.4, Охрид
070/246-414
078/576863

Коментари: 0

СКАЈ ЛАЈН ХОЛДИНГ

Арта Сулејмани
Бул.”Партизански одреди” бр.14 , Скопје
02/2611-258

Коментари: 0

ВЕЛ-ДОМ

Марјанчо Најдовски
Ул.”Благој Ѓорев” бр.137, Велес
078/888-443

Коментари: 0

ДОМАЛЕКС

Мартина Тевчева Стефанова
Ул.”Дрезденска” бр.52, Скопје
02/3091-938

Коментари: 0

ПААК СЕРВИС

Александар Јанаќиевски
Ул.”Борис Кидрич” бр.2 лок.6, Кичево
078/254-526

Коментари: 0

КОЛЕКТИВ СОЛУШН ПОДРУЖНИЦА 2

Сашко Дончовски
Ул.”Димитар Влахов” бр.18 , Струмица
076/277-212

Коментари: 0

С.Н СЕРВИЦЕ

Никола Субашевски 0
Бул.”1-ви Мај” бр.1 , Битола
078/813-030

Коментари: 0

ХАУСМАЈСТОР СЕРВИС

Дејан Атанасовски
Ул.”Иван Козаров” бр.43/2 , Скопје
078/325-598
078/325-597

Коментари: 0

УРБАН ДОМ СЕРВИС

Филип Толески
Ул.”Св.Кирил и Методиј” бр.50/кат1 , Скопје
071/378-398
070/388-989

Коментари: 0

ИН ДОМУВАЊЕ

Милена Сламкова Ефремовски
Бул.”Јане Сандански” бр.82/лок.37, Скопје
070/316-962

Коментари: 0

ИДЕАЛ ЛОГИСТИК

Блажо Ѓоргиевски
Ул.”Солидарност” бр.78, Штип
032/606-002
078/800-650

Коментари: 0

ФАСИЛИТИ МЕНАЏМЕНТ УСЛУГИ

Коне Конев
Ул.”Филип Втори Македонски” бр.3 спрат 3 , Скопје
078/474-462

Коментари: 0

ДОМ 365

Николче Трајкоски
Ул.”Методија Шаторов - Шарло” бр.7/1-5 , Скопје
078/286-858
071/242-644

Коментари: 0

ТЕХНО ХИГИЕНА

Стојчо Стојменов
Ул.”8-ми Март” бр.17, Струмица
076/440-780

Коментари: 0

ХАНТЕРС

Гоце Тодоровски
ул.”Багдадска” бр.18-1 , Скопје
02/5514-234
070/205-038

Коментари: 0